Geld lenen zonder BKR toetsing?

Moeder dochter geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing? Vandaag de dag kan dit gewoon online geregeld worden. Hieronder leggen we van alles uit over hoe je geld kan lenen zonder BKR toetsing. 

We geven onder andere antwoord op de vragen:

Als je meteen geld wilt lenen, kan dat ook.

Nu geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing, waar kan dat?

Ferratum

Ferratum is de grootste kredietverstrekker waar je geld kan lenen zonder BKR toetsing in Nederland. Bij Ferratum kan je geld lenen zonder BKR check van €100 tot en met €1500.

Bij hen kan je alleen terecht voor een “minilening”. Hiermee wordt een lening bedoeld tot een maximum van €1500. Via hun website vraag je binnen 5 minuten een minilening aan zonder BKR toetsing.

Het geld storten zij meestal binnen 24 uur op je bankrekening. Om geld te kunnen lenen heb je wel een garantstelling nodig. Wanneer je dat zelf niet regelen, kan dat ook via Ferratum zelf.

Zij vragen wel een vergoeding als je hun garant wilt laten staan bij je lening.

Saldodipje

Saldodipje is de nummer 2 in Nederland op het gebied van leningen zonder BKR toetsing. Bij Saldodipje kan je snel geld lenen zonder BKR toetsing, volledig online.

De minileningen bieden zij aan vanaf €100, maar dit kan oplopen tot en met €1500 maximaal. Je kan hier zonder papierwerk en gedoe even snel geld lenen zonder BKR check. Dit kan al binnen een paar minuten.

Via hun service ‘Global Guarantee‘ kunnen zij eventueel garant voor je staan. Op deze manier kan je ook een minilening aanvragen wanneer je zelf geen garantstelling beschikbaar hebt.

Zo kan je ook geld lenen met een negatieve BKR registratie, zonder garantstelling.

Familie 3 geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing: 3 manieren

Heb je een noodgeval en wil je snel geld lenen zonder BKR toetsing? Er zijn goedkope aanbieders waarbij je dat online kunt regelen. Omdat alles nu via internet gaat, kan je met spoed geld lenen zonder BKR toetsing

In Nederland focussen 2 geldverstrekkers zich op leningen die snel uitbetaald worden zonder dat er een BKR toetsing wordt gedaan.

De geldbedragen lopen van 100 euro tot en met 1500 euro. Snel 500 euro lenen zonder BKR toetsing kan op een paar manieren. 

Het is goed om te weten dat er een mogelijkheid is om snel geld te lenen zonder BKR toetsing, wanneer er geen andere optie meer is.

1. Minilening zonder BKR toetsing

Een minilening is hetzelfde als een “normale” lening, maar dan met een klein bedrag. Wat er precies wordt bedoelt met “klein” verschilt voor iedereen. 

Wel is het zo dat de 2 grootste verstrekkers van minileningen in Nederland, leningen verstrekken tot maximaal 1500 euro. Dus met een minilening kan je maximaal 1500 euro lenen. Een ander verschil vergeleken met een normale lening is dat je geld kan lenen zonder BKR toetsing. 

Dus je kan tot en met 1500 euro lenen zonder check op je BKR registratie. Het is ook belangrijk om te weten dat een minilening vanaf 100 euro afgesloten kan worden. 

Een lening zonder BKR toetsing sluit je af vanaf 100 euro. Dit loopt op tot een maximum van 1500 euro.

 

Minilening met een negatieve BKR registratie

Zo zie je dat de voorwaarden om geld te lenen bij een minilening wat soepeler zijn. Met een negatieve BKR registratie kan je alsnog geld lenen. Een financiële tegenvaller uit het verleden houdt je daarom niet tegen om geld te lenen.

Omdat bij een minilening geen BKR toetsing wordt gedaan, bespaar je tijd. De check hoeft namelijk niet uitgevoerd te worden. Zo kan je zonder BKR toetsing alsnog snel geld lenen.

Een minilening heeft ook andere benamingen:

 • Spoedlening
 • Spoedkrediet
 • Flitskrediet
 • Flitslening
 • Microlening
 • Microkrediet
Familie 4 geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

Voordelen van een minilening zonder BKR toetsing

 1. Je kunt met een negatieve BKR registratie nog steeds geld lenen.
 2. Je kunt 24/7 de aanvraag van je minilening zonder BKR toetsing online indienen.
 3. Automatische online verwerking van je aanvraag van je lening zonder BKR toetsing.
 4. Je weet meteen of geld lenen zonder BKR toetsing mogelijk is. Goedkeuring van je minlening wordt namelijk binnen 24 uur gedaan.
 5. Direct geld op je rekening. De minilening wordt direct op je rekening gestort.
 6. De klantenservice staat klaar om je vragen te beantwoorden over geld lenen zonder BKR toetsing.
 7. Kies zelf in hoeveel termijnen je de minilening zonder BKR toetsing wilt terugbetalen.

Nadelen van een minilening zonder BKR toetsing

 1. De rente die je betaald over een lening zonder BKR toetsing is meestal hoger vergeleken met een lening met BKR toetsing.
 2. Looptijd van een lening zonder BKR toetsing is korter dan de looptijd van een lening met BKR toetsing. De lening moet dus sneller terugbetaald worden.
 3. Minder strenge check of je wel kredietwaardig bent. Let op: je moet zelf nagaan of het wel verstandig is om geld te lenen zonder BKR toetsing.
Familie geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

2. Onderhandse lening zonder BKR toetsing

Wanneer je geld leent van een bekende wordt dit een ‘onderhandse lening’ genoemd. Dit kan soms een optie zijn wanneer je bijvoorbeeld familie of vrienden hebt die wel wat geld kunnen missen. 

Bij een onderhandse lening wordt er over het algemeen geen BKR toetsing gedaan. Dit heeft verschillende oorzaken.

 

Hoe is het mogelijk om onderhands geld te lenen zonder BKR toetsing?

 • Als consument moet je betalen om een BKR toetsing te laten doen.
 • Een bekende zal niet zo gauw voorwaarden stellen omtrent je kredietwaardigheid.
 • Je familielid of vriend weet vaak al of je een BKR registratie hebt, ook wanneer het om een negatieve BKR registratie gaat.

Voordelen van onderhands lenen zonder BKR toetsing

 1. Je leent geld van een bekende en zij doen doorgaans geen BKR toetsing.
 2. Je hoeft niet naar een bedrijf te stappen. Bij bedrijven is het vaak onderdeel van de procedure om bij een lening eerst een BKR toetsing te doen.
 3. De rente is vaak lager dan bij een kredietverstrekker. Een bekende heeft natuurlijk niet als doel om geld te verdienen aan jouw lening zonder BKR toetsing.
 4. Flexibiliteit omtrent de looptijd. Je bepaald samen wanneer de lening zonder BKR toetsing terugbetaald wordt.
 5. Je komt samen overeen in hoeveel termijnen je de geldlening zonder BKR toetsing terugbetaald.

Nadelen van onderhands lenen zonder BKR toetsing

 1. Zakelijk en privé gaat door elkaar heen. Bepaalde mensen vinden dat niet fijn als het gaat om financiële zaken zoals geld lenen zonder BKR toetsing.
 2. Wanneer het niet lukt om bij een geldlening de termijnen op tijd te betalen, kan het voor ongemakkelijke toestanden zorgen.
Haast geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

3. Particulier geld lenen zonder BKR toetsing

Je kunt ook particulier geld lenen zonder BKR toetsing. De makkelijkste manier is: geld lenen via Marktplaats. Dit lijkt wel een beetje op de onderhandse lening zonder BKR toetsing. Via Marktplaats wordt er namelijk ook vaak geen BKR toetsing gedaan.

Een verschil met de onderhandse lening is dat je op deze manier veel mensen kunt bereiken die bereid zijn om je eventueel een lening zonder BKR toetsing te willen aanbieden. 

Dat is een voordeel, omdat je zo meer kans op slagen hebt. 

Misschien kunnen de mensen uit je familie of vrienden het geldbedrag wat je wilt lenen niet missen. Dan kan je nog steeds geld lenen zonder BKR toetsing.

Veilig geld lenen zonder BKR toetsing van particulieren

Een ander verschil is dat je geld leent van een onbekende. Sommigen zien dat als een negatief ding, omdat je bij een onbekende slechter kan beoordelen of diegene wel echt eerlijk is. 

Bij een lening moet er een overeenstemming komen en moet jouw persoonlijke informatie gegeven worden.

Sommigen doen dit liever bij een gevestigde organisatie die al bewezen heeft dat zij eerlijk en integer zijn. Ook wanneer het gaat om geld lenen zonder BKR toetsing Het gaat immers om geld wat je leent en dit kan oplopen tot een hoog bedrag. 

Een organisatie moet zich ook aan verschillende regels houden. Een onbekende hoeft dat niet, waardoor het ook een oneerlijk persoon kan zijn.

Vertrouwen 2 geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

Voordelen van een particuliere lening zonder BKR toetsing

 1. Bij geld lenen zonder BKR toetsing via een particuliere lening krijg je vaak een beter rentepercentage.
 2. Je hebt vaak meer mogelijkheden en flexibiliteit met de looptijd als je geld leent.
 3. Met de betaaltermijnen heb je meestal ook meer keuze bij een geldlening zonder BKR toetsing.

Nadelen van een particuliere lening zonder BKR toetsing

 1. Je leent van iemand die je niet kent, dus je kan ook opgelicht worden. Misschien wordt er bijvoorbeeld gezegd dat je vooraf kosten moet betalen wanneer je geld leent zonder BKR toetsing.
 2. De kredietverstrekker heeft geen regelgeving waar hij rekening mee moet houden. Dit verhoogd het risico en verlaagd de veiligheid bij geld lenen zonder BKR toetsing.
Familie pier geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

Geld lenen zonder BKR vs. geld lenen met BKR?

Op internet lees je vaak blogs die schrijven over “geld lenen zonder BKR” of “geld lenen met BKR.” Maar wat is nou eigenlijk precies het verschil? Dit maakt het namelijk best verwarrend.

Er zijn 2 belangrijke verschillen wanneer je praat over geld lenen mét of zonder BKR. Het kan namelijk gaan om een BKR toetsing of een BKR registratie.

 

BKR toetsing vs. BKR registratie

Bij een BKR toetsing (ook wel: BKR check) heb je het over een controle in het Centraal Krediet Informatiesysteem bij Stichting BKR. Deze check wordt uitgevoerd door de geldverstrekker waar je een lening aanvraagt. De check wordt gedaan op de persoon die de lening aanvraagt.

Het doel van de check is om te controleren of de aanvrager van de lening een negatieve BKR registratie heeft. De geldverstrekker moet er namelijk voor zorgen dat je niet te veel leent en dat je verantwoord leent. 

Het is belangrijk om te begrijpen dat het bij een BKR toetsing gaat om een controle die de kredietverstrekker uitvoert. De handeling ligt dus bij de kredietverstrekker.  

 

BKR registratie

Met een BKR registratie wordt er de registratie bedoelt in het Centraal Krediet Informatiesysteem van het BKR zelf. In deze registratie wordt er bijvoorbeeld vastgelegd welke leningen je al eerder hebt afgesloten. 

Het doel van de BKR registratie is om geldverstrekkers te informeren wanneer het niet verantwoord is om een lening aan iemand te verstrekken.

Een BKR registratie is dus wat anders dan een BKR toetsing. Bij een BKR toetsing wordt er gecontroleerd of je een BKR registratie hebt. Hierbij controleert de geldverstrekker ook en of dit een negatieve BKR registratie is. 

Hopelijk is het verschil nu duidelijk tussen de BKR toetsing en de BKR registratie.

Vertrouwen geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

Waarom geld lenen zonder BKR toetsing?

Geld lenen zonder BKR toetsing kan soms handig zijn. Zorg er voor dat je hier goed over nadenkt voordat je besluit geld te lenen zonder BKR toetsing. Heb je het geld wel écht nodig? 

In bepaalde situaties kan het een prima oplossing zijn. Toch is het zo dat het vaak slechts een tijdelijke oplossing is.

Vooral wanneer je geld leent zonder BKR toetsing. Dat moet meestal binnen 3 maanden weer terugbetaald worden. Daarom moet je er eerst goed over nadenken of het wel haalbaar is om de lening terug te betalen.

 

Leendoel: geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing doe je met een doel. Dit is de reden waarom je überhaupt geld leent. Dit is een ‘leendoel’. Daarmee geef je antwoord op de vraag: “waarom wil je geld lenen zonder BKR toetsing?”

Je leendoel is erg belangrijk, omdat je op die manier kan bepalen of je het geld wel echt nodig hebt. Er zijn verschillende situaties waarbij een geldlening zonder BKR toetsing handig zou zijn. 

We hebben een handig lijstje samengesteld met voorbeelden wanneer het handig is om geld te lenen zonder BKR toetsing.

Spaarpot geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

Voorbeeld: geld lenen zonder BKR toetsing

 1. De wasmachine is plotseling kapot gegaan. Je wilt geld lenen zonder BKR toetsing om direct een nieuwe te kopen.
 2. Tijdens de feestdagen in december kom je geld tekort. Je wilt geld lenen zonder BKR toetsing voor deze dure periode.
 3. Jullie auto is kapot gegaan en moet meteen gemaakt worden. Je wilt geld lenen zonder BKR toetsing om je auto te laten repareren.
 4. De computer is stuk gegaan. Je wilt geld lenen zonder BKR toetsing om een nieuwe computer te kunnen kopen.
 5. Vandaag heb je rekeningen binnen gekregen waar je niet op had gerekend. Je wilt geld lenen zonder BKR toetsing om het zo snel mogelijk te betalen.

Meer voorbeelden:

 1. Vaatwasser is stuk gegaan. Je wilt geld lenen zonder BKR check om zo snel mogelijk een nieuwe te kopen.
 2. De televisie houdt er ineens mee op. Je wilt geld lenen zonder BKR check om een andere te kopen.
 3. De koelkast doet het spontaan niet meer. Je wilt geld lenen zonder BKR check om een nieuwe koelkast te kunnen aanschaffen.
 4. Tijdens de vakantie kom je geld tekort. Je wilt geld lenen zonder BKR check zodat jullie wat extra geld te besteden hebben.
 5. De nieuwste iPhone wil je in 1 keer kopen zonder abonnement. Je wilt geld lenen zonder BKR check om de telefoon te kunnen kopen.
Speelgoedauto geld lenen online - geld lenen zonder bkr toetsing

Snel geld op je rekening zonder BKR toetsing

Het is je vast wel opgevallen dat er in de genoemde voorbeelden met spoed geld nodig is. Wanneer er iets kapot gaat zoals je laptop of koelkast, dan is het belangrijk dat je snel geld kan lenen zonder BKR toetsing.

In zulke gevallen is het belangrijk dat je snel geld op je rekening gestort krijgt, ondanks dat je een negatieve BKR registratie hebt. Dan kan je het probleem snel oplossen. Dit is extra belangrijk wanneer je kinderen hebt.

Naast deze 10 illustraties kunnen er nog ontelbare toestanden voorkomen waarbij snel geld lenen zonder BKR toetsing van pas komt. 

Denk er goed over na voordat je besluit een minilening zonder BKR toetsing af te sluiten. Het kan zo zijn dat de lening niet echt nodig is. Onthoud dat geld lenen altijd geld kost.